Professió
El Govern aprova la creació de 2500 places públiques per a infermeres i metges

Cal esperar a la propera publicació de la convocatòria per a cada categoria professional per conèixer els temaris, baremacions o altres especificacions.

Notícies del Col·legi
Les infermeres catalanes llancen un vídeo per encoratjar la població a deixar de fumar

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), del qual forma part el COIB, impulsa una campanya en motiu del Dia Mundial sense tabac, el 31 de maig, en el que s’encoratja la població a consultar les infermeres i infermers per deixar de fumar.

Professió
Jordi Serrano, director de Healthio: “La innovació tecnològica en salut permetrà unes cures més humanitzades”

Del 3 al 5 de maig tindrà lloc a Barcelona la fira Healthio, una trobada sobre innovació en el sector de la salut dirigida a usuaris, professionals, innovadors i emprenedors del sistema de salut. Durant l’esdeveniment s’explicarà la Infermera virtual i les col·legiades tindran accés lliure i gratuït.

Notícies del Col·legi
Convocatòria per formar part de la xarxa de formadors del projecte europeu EITHealth

El COIB obre places limitades per participar d’aquest programa europeu impulsat per l’Institut Europeu d’Innovació i tecnologia (EIT). L’objectiu és fer arribar a l’àmbit de la cura de les persones grans el coneixement basat en evidència, des d’una òptica multidisciplinària i d’innovació pedagògica.

 

Notícies del Col·legi
La teva hipoteca té clàusula sòl? Reclama la devolució amb el COIB Serveis Jurídics i Comptables

La justícia europea obliga la banca espanyola a retornar tots els diners cobrats de més per les clàusules sòl de les hipoteques de manera que les persones afectades poden reclamar la devolució dels diners pagats de més sota aquesta condició. Coneixes el procediment a seguir? Els Serveis Jurídics i Comptables del COIB t’ofereixen assessorament sobre com fer la reclamació.

Professió
Inscriu-te al CIE fins l’últim moment per només 150€

El CGE ha ampliat el període perquè les infermeres i infermers col·legiats facin la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeria a preu reduït. Fins la data del Congrés a Barcelona, del 27 de maig a l’1 de juny, podran demanar al COIB el codi promocional del Consejo i alhora, el reintegrament posterior que ofereix el Col·legi que, en conjunt, permeten estalviar 500€ de la quota d’inscripció.

Notícies del Col·legi
Comença la campanya de la Renda 2016, fes-la amb COIB Serveis Jurídics i Comptables

A partir del proper 6 d'abril i fins el 30 de juny les col·legiades i els seus familiars podran realitzar la seva Declaració de la Renda 2016 comptant amb l'assessorament i la solvència de COIB Serveis Jurídics i Comptables i a preus econòmics.

Poster CIE