Professió
El COIB subvenciona 150€ de la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeres

El COIB subvencionarà amb 150€ la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeres. Les col·legiades i col·legiats que s’inscriguin i assisteixin a la trobada mundial d’infermeres que tindrà lloc a Barcelona del 27 de maig a l’1 de juny, podran demanar el reintegrament de 150€ en concepte de subvenció d’inscripció a partir del 30 de juny.

Actualitat sanitària
El pressupost de Salut aumenta en 408 milions d'euros en relació al 2016

Salut va presentar ahir al Parlament el pressupost previst pel 2017 i que suposa, segons el Conseller Antoni Comin, revertir en un 35% les retallades que es van aplicar a aquest departament durant els anys 2011 i 2014. Destaquen les dotacions destinades a l'atenció a la salut mental, recerca en salut i l'increment de pressupost per l'atenció primària i comunitària.

Professió
L’ICS fa pública la plantilla de respostes correctes de la tercera prova de les oposicions i obre el termini d’al·legacions

Les infermeres i llevadores que es van presentar a la tercera prova de les oposicions de l'ICS ja poden consultar les respostes correctes. Fins el dia 31 de gener tenen temps de formular les al·legacions pertinents, que es podran realitzar utilitzant el model que facilita el COIB.

Professió
Les infermeres europees líders en docència debaten a Barcelona sobre innovacions pedagògiques

La Fédération Européene des Enseignants en Soins Infimiers (FINE Europe) i la Fundació Infermeria i Societat organitzen el proper workshop europeu de les infermeres docents el proper 19 i 20 de gener de 2017. Un espai que servirà per a posar en comú les innovacions pedagògiques per al desenvolupament de competències infermeres que millorin l’excel·lència de les cures.

 

Professió
II Jornada d’Infermeria Clínica sobre la situació de la pràctica avançada d’infermeria

La segona jornada d’infermeria clínica, amb el títol "La Pràctica Avançada d’Infermeria: Somni o realitat", està organitzada pel Consorci Sanitari Integral amb l’Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi i l’Hospital General de l’Hospitalet tindrà lloc el dia 15 de febrer a l’Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi.

Actualitat sanitària
Concert solidari i manifestació a favor de l'acollida de persones refugiades i migrants

Després de la recollida de signatures a favor de ser un país d'acollida, un concert solidari el dia 11 de febrer al Palau Sant Jordi i una manifestació a Barcelona el dia 18 de febrer són les dues grans mobilitzacions en el marc de la campanya Casa Nostra Casa Vostra. El COIB, que ja va adherir-se al manifest, convida a sumar-s'hi.

Professió
Els professionals de les residències geriàtriques, cridats a participar a les 11es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

El 10 i 11 de març se celebraran les Jornades Interresis 17 a l’Espai Pujades 350. Les infermeres que vulguin presentar pòsters científics poden enviar els resums fins el dia 17 de febrer. Les col·legiades del COIB gaudeixen d’un preu especial per a la inscripció.