Notes de premsa
Posicionament del Fòrum Infermer del Mediterrani: Sobre el debat de la prescripció infermera al Congreso de los Diputados

En relació al debat sobre la prescripció infermera de la Comisión de Sanidad del Congreso de los Diputados que tindrà lloc el dijous 23 de febrer, el Fòrum Infermer del Mediterrani, del qual el COIB forma part, sol·licita a tots els grups polítics que formen part de la Comisión que focalitzin l'atenció a la professió infermera, sol·licitin la derogació del RD de prescripció infermera i incloguin a les infermeres com a professions capacitades per prescriure en la seva àrea de coneixement.

Professió
El Congrés Internacional d’Infermeria ja disposa de programa científic

A tres mesos vista de la celebració del Congrés Internacional d'Infermeria de Barcelona (CIE), les infermeres i els infermers ja poden consultar els horaris de les ponències que tindran lloc durant la trobada internacional del 27 de maig a l’1 de juny.

Poster RESET Sagrat Cor
Notícies del Col·legi
El COIB convoca l'Assemblea General Ordinària pel 15 de març

El COIB convoca a totes les col·legiades i col·legiats a assistir el 15 de març de 2017 a l'Assemblea General Ordinària, que tindrà lloc a la sala d'actes. S'exposarà i s'aprovarà, si s'escau, la memòria de les activitats i de l'estat de comptes i la liquidació de l'exercici de l'any 2016, l'informe de gestió i el pressupost per a l'exercici de 2017.

 

Professió
Les infermeres afectades per la convocatòria de l’ICS del 2010 ja poden consultar la seva situació

Les infermeres i infermers que es van presentar a les proves d’oposicions per a places públiques d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut del 2010 ja poden consultar les respostes correctes del primer exercici i per tant saber si són aptes o no. L’ICS inicia així el procés de requalificació de les oposicions de fa 7 anys després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya declarés nul·les deu preguntes d’aquest exercici.

Professió
La investigació en violència, essencial per entendre l’impacte en la salut

Més d'un 30% de les dones a l'estat ha patit violència de gènere, una problemàtica que al món de la salut afecta a usuàries i a professionals. La necessitat d’investigar aquest fenomen neix per conèixer la dimensió dels efectes sobre la salut i com poden intervenir els professionals. Amb aquesta finalitat, la Comissió de Maltractament i Salut (CMiS) del COIB impulsa un cicle de debat sobre l'eix violència i salut.

Professió
El COIB subvenciona 150€ de la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeres

El COIB subvencionarà amb 150€ la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeres. Les col·legiades i col·legiats que s’inscriguin i assisteixin a la trobada mundial d’infermeres que tindrà lloc a Barcelona del 27 de maig a l’1 de juny, podran demanar el reintegrament de 150€ en concepte de subvenció d’inscripció a partir del 30 de juny.