Notícies del Col·legi
Les infermeres catalanes presenten al món exemples de les seves aportacions a la millora de la salut de les persones

Els Col·legis d’Infermeres i Infermers de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida han seleccionat diversos projectes liderats o participats per infermeres sota el portal catalanurses.cat, auspiciat pel Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya en motiu del Congrés Internacional d'Infermeria.

Notícies del Col·legi
Vine a gaudir de l'espai i les activitats del COIB al Congrés Internacional d'Infermeria!

El COIB estarà present al CII2017 amb contingut professional, a través de comunicacions i pòsters, i amb un estand de 90 metres quadrats concebut com un espai de trobada per a les infermeres en el que es mostraran projectes d'infermeres de Barcelona, de la pròpia corporació alhora que es disposarà d'espai per a fer coworking, conèixer una mica millor el Col·legi i relaxar-se entre ponència i ponència.

Professió
Les infermeres de Barcelona presenten 86 comunicacions i 212 pósters al CII 2017

Les infermeres i infermers de Barcelona estaran molt presents en el Congrés Internacional d'Infermeria que comença aquest cap de setmana a la ciutat comtal: 298 comunicacions i pòsters de professionals de diferents centres d'atenció i universitats de la demarcació de Barcelona. Consulta l'agenda!

Professió
El Congrés Internacional d’Infermeria reuneix a Barcelona infermeres de referència mundial

El programa científic recull les intervencions de referents internacionals com ara Mary Wakefield, Leslie Mancuso o Linda Aiken entre molts altres noms. La infermera Maria Eulàlia Juvé serà també una de les oradores principals.

 

 

 

 

Notícies del Col·legi
La Intercol·legial celebra la jornada 'Apropa’t a les professions de la salut' al COIB

La Sectorial Salut de La Intercol·legial –de la qual el Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona forma part— organitza el proper 10 de juny la jornada de portes obertes Apropa’t a les professions de la salut a la seu del COIB. Durant l’acte, que s’emmarca dins el Congrés de les Professions, els diferents col·legis professionals presentaran tallers pràctics, entre els quals, un sobre Infermera virtual com a eina digital al servei de la salut de les persones.

Professió
Es convoquen les Ajudes a la Recerca 2017 i s’obre una nova línia per finançar la publicació a revistes científiques

La Fundació Infermeria i societat ha convocat les Ajudes a la Recerca 2017, a la que es poden presentar sol·licituds fins el 30 de maig, i endega una nova línia d’ajudes destinades a finançar la publicació d’articles en accés obert en revistes indexades amb un factor d’impacte elevat. En aquest cas s’admetran sol·licituds fins a esgotar el pressupost destinat a aquesta línia.

Professió
El 6è Congrés Català de Salut Mental aborda com afecten les migracions a la salut mental comunitària

La Fundació Congrés Català de Salut Mental organitza el seu 6è congrés sota el títol "Migracions, exili i refugi: drets humans i salut mental", que es farà al CosmoCaixa de Barcelona els dies 1,2 i 3 de juny de 2017. El congrés centrarà el debat sobre com afecta a la salut de la societat el fenòmen de les grans migracions.

Poster CIE