Professió
Mor Joaquima Ribot i Puig, fundadora i presidenta de l'Associació Catalana d'Infermeria

Infermera amb una àmplia experiència assistencial i gestora, va ser una de les fundadores de l'ACI a principis dels anys 80 i figura referent per a la professió. Qualificada com a dona infatigable en la seva lluita per la professió infermera, va ser una de les impulsores de la primera reforma de l’atenció primària a Catalunya.

Professió
Comença la fase de presentació de mèrits del procés de requalificació de les oposicions de primària de l’ICS del 2010

Un cop superada la prova de català o acreditat el nivell requerit, les infermeres i infermers que estan en el procés de requalificació d’aquesta convocatòria per a infermeria d’atenció primària poden presentar els mèrits avaluables fins el 30 de març.

Poster RESET Sagrat Cor
Notícies del Col·legi
El Grup d’Urgències i Emergències del COIB demana al SEM que incorpori la Direcció Infermera

En un carta entregada a presidència i gerència del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), el Grup d’Urgències i Emergències del COIB encoratja als nous directius de l’ens a incorporar la figura de la Direcció Infermera. Per complir el grau d’excel·lència que la societat espera de les infermeres i infermers del SEM, és necessari que disposin d’un lideratge propi de la disciplina Infermera.

 

Notes de premsa
“Les històries dels Bonsu” arriben a MouTV per promoure hàbits saludables entre els usuaris de Transports Metropolitans de Barcelona

Infermera virtual produeix els vídeos amb consells de salut per a totes les edats. Les històries, que seran diferents cada mes, arranquen amb un vídeo sobre l’assetjament escolar.

Notícies del Col·legi
El grup ITCOIB posa en marxa un cicle de formació sobre eHealth al COIB

Al mes de març s’inicien les píndoles formatives eHealth Xperience que impulsa el grup ITCOIB del Col·legi per abordar diferents temàtiques sobre l’aplicació de les TIC en la salut. La primera sessió de formació serà el proper 29 de març i tractarà les xarxes socials i nous canals de comunicació en salut.

Professió
Quatre bones raons per inscriure’t al CIE abans del 31 de març

Al mes de març finalitza el període perquè les infermeres i infermers col·legiats facin la inscripció avançada al Congrés Internacional d’Infermeria de Barcelona estalviant-se 500 € del preu de la quota a través del codi promocional del Consejo General de Enfermería i la subvenció posterior del COIB. Una oportunitat única d’accedir al coneixement infermer mundial amb condicions excepcionals.

Poster CIE