Actualitat professional

Professió
Les infermeres afectades per la convocatòria de l’ICS del 2010 ja poden consultar la seva situació

Les infermeres i infermers que es van presentar a les proves d’oposicions per a places públiques d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut del 2010 ja poden consultar les respostes correctes del primer exercici i per tant saber si són aptes o no. L’ICS inicia així el procés de requalificació de les oposicions de fa 7 anys després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya declarés nul·les deu preguntes d’aquest exercici.

Professió
La Sociedad Española de Enfermería Neurológica organitza la VIII Jornada Catalana de Enfermería Neurológica

Les infermeres i infermers dedicats a la neurologia estan cridats a participar en una nova edició de la Jornada Catalana de Enfermería Neurológica organitzada per la Sociedad Española de Enfermería Neurológica (SEDENE) el proper 30 de març a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Núria Cuxart, directora de programes del COIB, i Marc Fortes, director del projecte Infermera virtual, participen com a ponents de la jornada.

Professió
La investigació en violència, essencial per entendre l’impacte en la salut

Més d'un 30% de les dones a l'estat ha patit violència de gènere, una problemàtica que al món de la salut afecta a usuàries i a professionals. La necessitat d’investigar aquest fenomen neix per conèixer la dimensió dels efectes sobre la salut i com poden intervenir els professionals. Amb aquesta finalitat, la Comissió de Maltractament i Salut (CMiS) del COIB impulsa un cicle de debat sobre l'eix violència i salut.