Actualitat professional

Professió
El Premi europeu per a dones innovadores 2018 reconeix l'excel·lència a les professionals

La Direcció General de Recerca i Innovació de la Comissió Europea convoca la cinquena edició del premi a dones innovadores amb l’objectiu de lluitar contra la manca de reconeixement públic i donar visibilitat a dones emprenedores que serveixin com a exemple a d’altres que es plantegin emprendre com a projecte professional. Pots presentar candidatures fins al 15 de novembre.  

Professió
Convocades les proves d’accés a l’IIR pel 10 de febrer de 2018

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha publicat al Butlletí Oficial del Estado la convocatòria de les proves selectives per a l’accés a les places de formació via residència de les especialitats (IIR) d’Infermeria obstètrico-ginecològica, salut mental, treball, pediatria, familiar i comunitària i geriatria. Unes proves que es faran a data 10 de febrer de 2018 per a tots els aspirants a incorporar-se el maig de l’any vinent.

Professió
Els trastorns de conducta centren el 6è Congrés Català de Salut Mental de la infància i l’adolescència

Els dies 23 i 24 de novembre se celebrarà una nova edició del Congrés Català de Salut Mental (CCSM) de la Infància i l’Adolescència a Barcelona que enguany abordarà la problemàtica dels trastorns de conducta. Les inscripcions abans del 31 d’octubre es poden fer a un preu reduït.