Actualitat professional

Professió
Nova eina per a consultar les llistes d'accés a recursos per a gent gran amb dependència

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies posa en marxa una eina dirigida a les persones amb dependència o als seus familiars i que permet consultar de forma online quin lloc ocupen en les llistes d'accés a les residències i centres de dia on s'hagi sol·licitat plaça.

Professió
L’Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica es planteja impulsar el creixement de les infermeres pediàtriques al 10è congrés

La trobada, que tindrà lloc del 19 al 21 d’octubre a Lloret de Mar, té com a objectiu posar en comú coneixements de l’atenció i les cures pediàtriques. Les comunicacions al congrés basades en el treball i l’experiència diària—ja siguin treballs d’investigació, plans de cures i projectes o programes d’educació i promoció de la salut— es poden presentar enviant els resums fins al 25 de juliol.

Professió
L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa una iniciativa per desmuntar estereotips sobre les persones grans

"Sóc gran, i què?" és el projecte de sensibilització ciutadana engegat pel consistori municipal. Neix amb la voluntat de qüestionar els estereotips i prejudicis que, per raó d’edat, sovint pateixen les persones grans, i reivindicar el seu dret a la diferència i a la igualtat lluitant contra les discriminacions.