Actualitat professional

Professió
Les especialistes de l’analgèsia i l’anestèsia obstetrícia aborden a Barcelona la seguretat de les usuàries i el benestar maternofetal

El proper 24 de maig se celebra a Barcelona la ‘II Jornada Analgèsia y Anestèsia Obstètrica. Walking epidural. Bienestar materno-fetal y seguridad en la paciente obstétrica’ organitzada pel servei Central d’Anestesiologia del Centro Médico Teknon i la Fundación QuirónSalud i amb el suport del COIB com a part del comitè organitzador.

Professió
Barcelona, seu del congrés anual de la Asociación Española de Enfermería en Cardiología

Del 3 al 5 de maig, el 38º Congreso de la Asociación Española en Cardiología reunirà a Barcelona 400 infermeres i infermers especialistes en cardiologia de tot el territori amb l’objectiu de compartir coneixements i recerques. Barcelona Corazón mediterraneo és el lema escollit en referència als beneficis cardiovasculars que presenta la dieta mediterrània, pròpia de la ciutat amfitriona.

Professió
Inscriu-te al CIE fins l’últim moment per només 150€

El CGE ha ampliat el període perquè les infermeres i infermers col·legiats facin la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeria a preu reduït. Fins la data del Congrés a Barcelona, del 27 de maig a l’1 de juny, podran demanar al COIB el codi promocional del Consejo i alhora, el reintegrament posterior que ofereix el Col·legi que, en conjunt, permeten estalviar 500€ de la quota d’inscripció.