28 de juny de 2024

    CONDICIONS GENERALS DELS PREMIS
    1. Poden optar-hi tots els titulats en Medicina i altres Ciències de la Salut o titulacions afins, espanyoles i estrangeres.
    No poden optar-hi els acadèmics de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.
    2. No es podrà presentar un mateix treball a diferents premis de l’Acadèmia, ni simultàniament a altres institucions .
    3. El material sol·licitat a les bases de cada premi s’ha d’enviar, preferiblement en format pdf i per mitjans electrònics, a la Secretaria de l’Acadèmia (secretaria@ramc.cat). També s’acceptaran els enviament postals al carrer del Carme núm. 47, 08001 Barcelona. En ambdós casos, el termini d’admissió és fins a les 12:00 hores del dia 30 d’octubre de 2024.
    4. En el cas del Premi Dr. Sayé d’Història de la Medicina i Humanitats Mèdiques, es presentaran dos sobres sota un mateix lema. El primer contindrà les dades d’identificació de l’autor/a i, al menys, una forma de contacte i, el segon, un llapis de memòria amb el treball en format pdf, sense cap tipus d’identificació que permeti reconèixer la autoria, ni al llapis ni al treball.
    5. L’Acadèmia comunicarà els resultats de les deliberacions als participants abans del 15 de desembre de 2024 i els publicarà a la seva pàgina web. El lliurament del premi es farà en el transcurs de l’Acte d’Inauguració del curs 2025, que està previst a les 12:00 hores del diumenge dia 26 de gener del 2025. És obligada la presència del guardonat per recollir el premi.
    6. Tots els treballs restaran dipositats i conservats a l’Arxiu de l’Acadèmia, sense que cap d’ells sigui retornat. En el cas del Premi Dr. Sayé d’Història de la Medicina i Humanitats Mèdiques, el treball premiat passarà a ser propietat de l’Acadèmia, d’acord amb l’article 39 dels seus Estatuts.

    I. PREMI EN HONOR DE L’ACADÈMIC DR. FRANCESC SALVÀ I CAMPILLO

    II.PREMI DE LA REIAL ACADÈMIA DE MEDICINA DE CATALUNYA

    III.PREMI DR.LLUÍS SAYÉ D’HISTÒRIA DE LA MEDICINA I HUMANITATS MÈDIQUES.

    IV.PREMI AL MILLOR TREBALL FI DE GRAU

    V.PREMI PROFESSOR JOAQUÍN BARRAQUER

    VI. PREMI DE LA FUNDACIÓ CATALANA DE TRASPLANTAMENT

    VII. PREMI A LA MILLOR TESI DOCTORAL EN L’ÀMBIT DE L’ONCOLOGIA RADIOTERÀPICA (PART CLÍNICA, FÍSICA O BIOLÒGICA)