Professió
Convocades les proves d’accés a l’IIR pel 10 de febrer de 2018

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha publicat al Butlletí Oficial del Estado la convocatòria de les proves selectives per a l’accés a les places de formació via residència de les especialitats (IIR) d’Infermeria obstètrico-ginecològica, salut mental, treball, pediatria, familiar i comunitària i geriatria. Unes proves que es faran a data 10 de febrer de 2018 per a tots els aspirants a incorporar-se el maig de l’any vinent.

Formació
Aprèn a cuidar-te amb la nutrició ayurvèdica

En aquest curs adquiriràs els coneixements bàsics per mantenir la salut i prevenir la malaltia, conèixer els principis bàsics de la filosofia ayurvèdica o a aplicar els coneixements adquirits a la vida quotidiana com a autodisciplina pel manteniment de la salut. Podràs inscriure't fins el 4 d'octubre!

Formació
Eines web 2.0 i xarxes socials per a la cerca i gestió d’informació de salut

En aquest curs es dotarà als alumnes de les habilitats pràctiques necessàries per a la utilització, en diferents àmbits d’activitat, de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) com a recolzament en l’atenció de les persones en el treball clínic, de docència i de recerca.
Pots inscriure't a partir del 29 de setembre.