Professió
Convocada la segona edició dels premis de recerca en Infermeria Fundació Vila Saborit

La Fundació Vila Saborit, juntament amb l’Hospital Universitari Sagrat Cor i la Universitat Internacional de Catalunya, han convocat la segona edició dels Premis d’Investigació en Infermeria per al reconeixement de joves investigadors en l’àmbit de la infermeria. Fins al 25 de setembre es poden presentar candidatures.

Professió
Ja pots presentar la teva comunicació per a al Congrés Internacional de Bioètica de Barcelona

El Congrés Internacional de Bioètica de la European Association of Centres of Medical Ethics, que organitza l’Institut Borja de Bioètica-URL els dies 7 al 9 de setembre a Barcelona, aborda els conflictes entre la justícia en l'atenció sanitària i altres valors econòmics i polítics a tot Europa. Si hi vols participar amb una comunicació, pots enviar els teus abstracts fins al dia 15 de març.

Professió
Infermeres del Consorci Sanitari de Terrassa lideren un projecte d’investigació per millorar els hàbits de vida de la gent gran amb teleassistència

Silvia Sánchez i Maite Franco, infermeres del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), han liderat i coordinat la part clínica del projecte d’investigació PhysioDom-HDIM, un sistema de teleassistència per a gent gran que permet la monitorització i el seguiment de l’estat nutricional i l’activitat física dels usuaris a través de la televisió. La investigació compta amb finançament europeu i l’han executat infermeres dels CAP del CST de Terrassa, Rubí i Matadepera.