Professió
Es convoquen les Ajudes a la Recerca 2017 i s’obre una nova línia per finançar la publicació a revistes científiques

La Fundació Infermeria i societat ha convocat les Ajudes a la Recerca 2017, a la que es poden presentar sol·licituds fins el 30 de maig, i endega una nova línia d’ajudes destinades a finançar la publicació d’articles en accés obert en revistes indexades amb un factor d’impacte elevat. En aquest cas s’admetran sol·licituds fins a esgotar el pressupost destinat a aquesta línia.

Professió
Convocada la segona edició dels premis de recerca en Infermeria Fundació Vila Saborit

La Fundació Vila Saborit, juntament amb l’Hospital Universitari Sagrat Cor i la Universitat Internacional de Catalunya, han convocat la segona edició dels Premis d’Investigació en Infermeria per al reconeixement de joves investigadors en l’àmbit de la infermeria. Fins al 25 de setembre es poden presentar candidatures.

Professió
Ja pots presentar la teva comunicació per a al Congrés Internacional de Bioètica de Barcelona

El Congrés Internacional de Bioètica de la European Association of Centres of Medical Ethics, que organitza l’Institut Borja de Bioètica-URL els dies 7 al 9 de setembre a Barcelona, aborda els conflictes entre la justícia en l'atenció sanitària i altres valors econòmics i polítics a tot Europa. Si hi vols participar amb una comunicació, pots enviar els teus abstracts fins al dia 15 de març.