dimarts 22 de juny 2021

    de 16.30 a 18h

    Modalitat online
    Els participants rebran un enllaç per poder entrar a la sala el dia abans de la jornada

    En aquest webinar donarem a conèixer la impressió d’aliments en 3D com a solució al problema de la disfàgia i problemes de masticació.

    Més d'un 22% de les persones de 65 anys, tenen problemes de disfàgia i deglució, això vol dir que no poden menjar els aliments com la resta, ho han de fer amb solucions triturades, complements vitamínics o sondes. Aquestes solucions normalment no són molt ben acceptades pels pacients i fa que les persones no tinguin un estat nutricional i hidratació adequat, a part del risc de patir constantment broncoaspiracions, pneumònies i la mort.

    Programa:

    • Presentació del projecte Nutrialth3D

    La sessió anirà a càrrec de:

    • Bartomeu Ayala Márquez, Cap de Formació i Responsable d'Innovació 3-D. Althaia Xarxa Assistencial Universitària de Manresa
    • Elisenda Casanellas Abella, Chief Operation Officer. Fundació Leitat