Professió
La gestió és inherent a la professió infermera, organitzem i planifiquem constantment però està molt poc reconeguda

Magda Sibina és infermera amb una gran trajectòria professional en l’àmbit de la geriatria i actualment dirigeix la Residència Sant Gabriel de Centelles. L’entrevistem per parlar de la gestió, un perfil que considera inseparable de la professió infermera però que està poc reconegut i valorat, i dels nous reptes per a les infermeres geriàtriques que suposa una població cada cop més envellida i amb més dependència.

Formació
Símptomes psicològics i conductuals en la demència

Vols adquirir coneixements bàsics en l’abordatge dels Símptomes psicològics i conductuals en la demència (SPCD) en persones amb demència? Amb aquest curs podràs identificar els diferents tipus de trastorns de conducta, conèixer els diferents tractaments en l’abordatge dels SCPD i adquirir competència en el maneig dels SPCD. Pots apuntar-t'hi a partir del 14 de novembre!

Formació
Actualització en cures geriàtriques per a infermeria (AulaDAE)

L'envelliment de la nostra població i les seves conseqüències representen un dels problemes de salut més importants de la nostra època. En aquests moments la població espanyola és una de les més longeves del món i l'allargament de la vida porta com a conseqüència que cada vegada tinguem més persones grans que requereixen cures infermeres de qualitat.