Professió
Convocades les proves d’accés a l’IIR pel 10 de febrer de 2018

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha publicat al Butlletí Oficial del Estado la convocatòria de les proves selectives per a l’accés a les places de formació via residència de les especialitats (IIR) d’Infermeria obstètrico-ginecològica, salut mental, treball, pediatria, familiar i comunitària i geriatria. Unes proves que es faran a data 10 de febrer de 2018 per a tots els aspirants a incorporar-se el maig de l’any vinent.

Formació
Diagnòstics infermers en l'àmbit de l'atenció a la gent gran

Vols aprendre la dinàmica específica d’elaboració de diagnòstics infermers, a identificar les àrees i diagnòstics més freqüents en gent gran, a identificar diagnòstics en base a un cas pràctic? Pots aprendre això i més en aquest curs al que t'hi pots apuntar fins el 19 de setembre.

Formació
Alimentació per a la gent gran

En aquest curs aprendràs quines són les necessitats calòriques i de nutrients de la persona gran, la valoració de l’estat nutricional de la persona gran, a fer una planificació setmanal de menús i també a adaptar l’alimentació en situacions patològiques (demències, malaltia cardiovascular). T'hi podràs inscriure a partir del 25 de setembre!