Professió
El Congrés Internacional d’Infermeria ja disposa de programa científic

A tres mesos vista de la celebració del Congrés Internacional d'Infermeria de Barcelona (CIE), les infermeres i els infermers ja poden consultar els horaris de les ponències que tindran lloc durant la trobada internacional del 27 de maig a l’1 de juny.

Professió
Consulta com inscriure't al Congrés Internacional d'Infermeria

El Consejo General de Enfemería publica un vídeo tutorial que t’ajudarà a fer la inscripció al CIE pas per pas. Recorda com obtenir el teu codi promocional per fer la inscripció i com pots demanar al COIB el reintegrament de 150€ en concepte de subvenció.

 

Professió
El COIB subvenciona 150€ de la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeres

El COIB subvencionarà amb 150€ la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeres. Les col·legiades i col·legiats que s’inscriguin i assisteixin a la trobada mundial d’infermeres que tindrà lloc a Barcelona del 27 de maig a l’1 de juny, podran demanar el reintegrament de 150€ en concepte de subvenció d’inscripció a partir del 30 de juny.

Professió
Ja pots demanar al COIB el codi  promocional per a fer la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeria

El CGE ha habilitat un codi promocional amb que les infermeres i infermers col·legiats podran obtenir descompte en la inscripció del congrés, sempre que la facin abans del 30 de març de 2017. Podeu contactar amb el COIB per a obtenir aquest codi.