9 d’octubre de 2024

L'Àrea de Recerca del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona publica el llistat definitiu dels projectes finançats i no finançats de la convocatòria d'ajudes de projectes de recerca.

Llistat dels projectes finançats i no finançats de la convocatòria d’ajudes de recerca 2024

Feu clic aquí per consultar el llistat.

El COIB promou la investigació infermera, en els diversos àmbits on es desenvolupa, mitjançant el seu programa d’Ajudes a la Recerca Infermera. D’aquesta manera el COIB col·labora en potenciar l’augment de la qualitat i la quantitat d’estudis de recerca infermera que fonamentin les cures basades en l’evidència. Per aquest motiu, obre la present Convocatòria d’Ajudes a la Recerca Infermera.

Aquesta iniciativa d’ajudes està dotada d’un pressupost total de 65.000 € pel període 2024 i té com a objectiu principal potenciar l’increment qualitatiu i quantitatiu de la recerca infermera, donar ajuda econòmica per a la realització d’investigacions infermeres[1] i potenciar aquelles investigadores principals que debuten en la recerca.

[1] Queden exclosos els projectes de recerca que només incloguin revisions.

Per a qualsevol aclariment podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea de Recerca del COIB a través del correu electrònic recerca@coib.cat.“